Competitie

Nieuwe competitieploeg : Beveren 3H

pleinEen nieuwe competitieploeg staat klaar om potten te breken in de PBO competitie !!!

Dank zij het initiatief van Jo Maes zijn er op de valreep nog voldoende spelers gevonden. Ploegkapitein is Maarten De Waele.

Vaste en reserve teamleden zijn :
Maarten De Waele, Jo Maes, Kris Poppe, Thierry De Graeve, Jurgen Cauwenbergh, Peter Van Wassenbergh, Sven Vriesacker, Evert Truyman.
Spelers die bij gelegenheid wensen in te vallen kunnen dit laten weten via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Het team start in de laagste klasse, waarschijnlijk 5e Provinciale. Go Beveren 3H !!!

Competitievergadering

Donderdag 19 mei om 20u00 gaat de competitievergadering door in de cafetaria van de sporthal van Melsele.
Hier worden de ploegensamenstellingen voor het komende competitieseizoen besproken.

Uiteraard zijn ook geïnteresseerde "nieuwkomers" van harte welkom. Indien u als competitiespeler niet aanwezig kan zijn op de vergadering, gelieve vòòr 19 mei uw wensen voor het komende seizoen kenbaar te maken via :
0495/56.22.35 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

BC Beveren op de Beker van Vlaanderen 2010

cupBC Beveren deed op 13 mei mee met een team van voornamelijk jeugdspelers aan de 5e editie van de Beker van Vlaanderen.
Dit gemengd team-event is een absolute aanrader en hopelijk kunnen we volgend jaar met een paar teams hieraan deelnemen.

Lees het uitgebreide verslag na de link.

Verder lezen: BC Beveren op de Beker van Vlaanderen 2010

Beveren 2H pakt de titel!

Na overwinningen tegen de Pluimplukkers (5-3) en de Shuttle Stars (5-3) werd deze namiddag mathematische zekerheid verworven over promotie naar derde provinciale! Er werd afgelopen weekend hard gevochten, gestresst en gevloekt, maar omstreeks 16.45u kon er ten slotte ook luid gejuicht worden. Proficiat aan het ganse team en op naar volgend seizoen.

Volgende week zondag (18/04) wordt om 16u in Haasdonk nog de afsluitende partij gespeeld tegen Latem. Iedereen welkom, want er zit een feestje aan te komen!

Kan Beveren 2H de titel binnenrijven komend weekend?

De badmintoncompetities lopen stilaan op zijn einde, zo ook voor de tweede herenploeg van BC Beveren. En zij mogen reikhalzend uitkijken naar deze laatste wedstrijden, want komend weekend worden er twee van de laatste drie confrontaties afgewerkt in 4de provinciale D. Na een vlekkeloos parcours te hebben afgelegd staat Beveren 2H immers op kop met 2 punten voorsprong op de Shuttle Stars.

 

Verder lezen: Kan Beveren 2H de titel binnenrijven komend weekend?

Competitie in Beveren: foto's

Op zondag 7 maart werd zowel door Beveren 2G als door Beveren 2H gewonnen in de competitie. Enkele sfeerbeelden willen we u niet onthouden!

Verder lezen: Competitie in Beveren: foto's